top of page

Over

mij

Stijn.jpg

Blankers. Event Support

Allereerst heet ik u van harte welkom op mijn website. Leuk dat u interesse toont in de persoon achter Blankers. Event Support. Mijn naam is Stijn Blankers, gepassioneerd Project- en Event Manager met een veelzijdige ervaring in de Leisure/-en Entertainment industrie. 

Van congressen, beurzen en community-events tot aan sociaal-culturele activiteiten, theatervoorstellingen en festivals. Het is een greep uit de opdrachten die de afgelopen jaren voorbij kwamen. Naast mijn opleidingen Medewerker Evenementenorganisatie en Leisure Management ben ik vanaf 2013 continue bezig geweest om mijzelf tot Project- en Event Manager te ontwikkelen. Inmiddels werk ik fulltime als Marketeer bij Van Mossel Automotive Groep en focus mij daarnaast parttime op het ondersteunen van evenementen(organisatoren).

Het fysiek en digitaal samenbrengen van mensen is de kracht en de passie achter mijn werk. Als geboren en getogen Brabander vindt u de Brabantse gezelligheid en warmte op gepaste wijze terug in uw evenement. Een goede verstandhouding met een opdrachtgever is in mijn ogen de key om een beleving te laten slagen. 

Opleidingen

  • Leisure Management aan de Breda Univeristy of Applied Sciences 

  • Medewerker evenementenorganisatie aan De Rooi Pannen

  • VMBO-T Economie aan het Dongemond College

Licenties en certificaten

  • Bedrijfshulpverlener (BHV)

  • NIMA A (Nederlands Instituut voor Marketing)

  • Rijbewijs B

bottom of page