top of page

diensten

dorpsgek-18-1.jpg

Diensten

IMG_8991.jpg

Concept ontwikkeling

Loopt u al tijden rond met een innovatief leisure idee? Of bent u opzoek naar een nieuw concept voor uw festival, locatie of organisatie? Als creatieve jonge leisure ondernemer zit ik bomvol creatieve ideeën om uw evenement naar een hoger level te tillen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schaatsbaan in een monumentale Koepelgevangenis of een silent disco tijdens het boodschappen doen?

WhatsApp Image 2020-03-11 at 17.15.34 (3

Coördinatie

Extra handen en ogen nodig voor het bewaken van een budget of het aansturen van leveranciers en personeel? Blankers. Event Support biedt ook op coördinerende zaken freelance evenementen ondersteuning. Onder andere voor:

  • Het bewaken van draaiboeken/planningen, budgetten en project requirements

  • Het opzetten en faseren van projectplannen

  • Aansturing van leveranciers, personeel en of een op/afbouw

WhatsApp Image 2020-03-11 at 17.15.34 (1

Organisatie

Het zoeken naar een geschikte locatie, de juiste leveranciers en het benaderen van de juiste doelgroep. Het zijn nog al wat tijdrovende facetten van een evenementen organisatie. In veel gevallen een tijdrovend proces met moeilijke keuzes. 

 

Van A tot Z kan ik de zorg dragen voor uw (volledige) organisatie. Of het nu gaat om de initiatie, uitvoerings- of afwikkelingfase. In alle gevallen sta ik voor u klaar!

timharm1020.jpg

Crew & Artist handling

(Vrijwillig) personeel en de artiesten of sprekers maken uw evenement tot een succes. Het is dan ook van belang dat zij zich ten alle tijden welkom en prettig voelen tijdens hun werk. Als crew & artist handler ontzorg ik u in de begeleiding en aansturing van personeel en artiesten in aanloop, maar ook tijdens het evenement. 

WhatsApp Image 2020-07-23 at 12.39.25.jp

Marketing & Communicatie

Of het nu gaat om een doordachte marketingstrategie, digitale communicatie-uitingen of verschillende vormen druk en designwerk. Blankers. Event Support denkt en ontwikkelt graag met u mee om een passende manier te vinden om uw doelgroep te bereiken. 

bottom of page